O centru

O NAS

 Mizarstvo Korun je družinsko podjetje z več kot 80-letno tradicijo. Začetki podjetništva segajo v leto 1927, danes pa se v podjetju na predajo lastništva pripravlja že 4. generacija. Podjetje ostaja zvesto lesu, kljub temu da so se trendi od ustanovitve do danes že precej spremenili – na samem začetku so se izdelovale vse vrste lesenih izdelkov, danes pa gre za usmerjeno proizvodnjo z visokimi standardi kvalitete. Podjetje je osredotočeno na izdelavo lesenega stavbnega pohištva po naročilu, kar obsega vse vrste lesenih oken, balkonskih vrat, panoramskih sten, dvižno-drsnih sten in vhodnih vrat. Proizvodnja sledi vsem sodobnim trendom pri izdelavi stavbnega pohištva, zato je ponudba zelo obsežna. Tako se proizvajajo okna pro- lov 68, 78 in 92 mm, 2- in 3-slojne zasteklitve z različnimi izolacijskimi faktorji, kombinacija les-aluminij. Stranke lahko izbirajo med različnimi vrstami lesa. Proizvod je od začetka do konca izdelan v lastni režiji.

Stranki ponujamo celostno rešitev na mestu in sicer svetovanje, izdelava in dobava oziroma montaža.

 

Naravno in tradicionalno
Ervin Korun
Ostajamo zvesti lesu, saj je naraven material in kot takšen diha s prostorom. Deluje toplo, je naravni izolator in tako s tehničnega in kot estetskega vidika zelo uporaben za stavbno pohištvo.
Pri gradnji doma predstavljajo okna, vrata in drsne stene najpomembnejše elemente, ki določajo es- tetski videz, toplotno zaščito, funkcionalnost, varnost in udobnost bivanja. Izbira stavbnega pohištva iz lesa predstavlja del osebnostnega stila posameznika. Proizvodna lozo ja našega podjetja je in- dividualno naravnana, kar nam omogoča, da se vsakemu izmed vas posvetimo in najdemo najbolj optimalno rešitev.
Vsi naši izdelki ustrezajo evropskim predpisom. Prav tako naši izdelki ustrezajo zahteveam
EKO SKLADA REPUBLIKE SLOVENIJE za pridobitev nepovratnih spodbud in ugodnih eko kreditov.

Potrebujete pomoč ali brezplačen nasvet?