Pogled na svet je skozi lesena okna lepši.

Naša okna izdelujemo iz kvalitetnega lepljenega lesa različnih drevesnih vrst, barvana pa so z vodnimi barvami ali naravnimi olji.

Izdelava oken se s časom spreminja in v zadnjem deseletju smo bili priča velikemu tehnološkemu napredku v lesarski industriji. Zaradi tega smo našo proizvodnjo posodobili tudi mi in vam tako sedaj lahko ponujamo vrhunska okna, izde- lana s sodobno tehnologijo po individualni meri vsakega posameznika.

Za razliko od mozničenja, ki se uporablja v bolj masovno usmerjenih proizvodnjah, naše vezi izdelujemo po preverjenem sistemu čep-zareza, zunanje pro liranje okvirjev in kril pa izvajamo po lepljenju elementov. Različne debeline pro lov nam omogočajo vgradnjo praktično vseh vrst termopan stekel, same pro le pa lahko izdelamo v moderni, zaobljeni ali rustikalni obliki.

LES/ALU 92

okno-78ALU-zunaj-izrez

LES/ALU 82

OKNA-68ALU-zunaj-izrez

LES 92

leseno-okno-92

LES 78

78-leseno-okno

LES 68

korun-68-leseno-okno
2020-10-29 14.36.01
2020-09-30 09.39.26

Lesena okna bodo vaši hiši dala oči, katerih pogled bodo mimoidoči težko spregledali. Da bo harmonija hiše kar najbolj popolna, lahko izdelavo oken popolnoma prilagodimo vašim željam, z njimi izboljšamo toplotno in zvočno izolacijo, vas zaščitimo pred sončnimi žarki ali skrijemo pred radovednimi pogledi.

Povpraševanje in brezplačno svetovanje

captcha