OKNO KORUN LES 78

So najpogostejša izbira naših strank. Zaradi debelejšega pro la nam omogočajo vgradnjo troslojnih termopan stekel, kar pomeni, da so energetsko bolj učinkovita od oken devbeline 68mm in so tako primerna za energetske sanacije in novogradnje.

Zunanji prerez

PODROBNOSTI:

Uw FAKTOR*
Uw faktor za steklo 0,7 = 1,00
Uw faktor za steklo 0,6 TGI = 0,90
* podani so Uw faktorji les iglavcev

LES
Okenski okvirji debeline 78 mm iz kakovostnega lepljenega lesa, brez zunanjega dolžinskega spoja

TESNILO
serijsko vgrajeni dve tesnili

ZAOBLJENI “SOFT” ROBOVI
robovi so zaobljeni za boljši in enakomernejši nanos barve

STEKLO
možnost vgradnje različnih tipov izolacijskih stekel z vrednostjo do 0,5 -0,7 W/m2

ODKAPNI PROFILI
ščitijo najbolj izpostavljene dele okna pred vremenskimi vplivi

MATERIALI

Lesena okna bodo vaši hiši dala oči, katerih pogled bodo mimoidoči težko spregledali. Da bo harmonija hiše kar najbolj popolna, lahko izdelavo oken popolnoma prilagodimo vašim željam, z njimi izboljšamo toplotno in zvočno izolacijo ter vas zaščitimo pred sončnimi žarki. Naša okna izdelujemo iz kvalitetnega lepljenega lesa različnih drevesnih vrst, barvana pa so z vodnimi barvami priznanega finskega proizvajalca Teknos. Vgrajujemo okovje znamke Roto – NT z nosilnostjo do 150 kg in osjo 13 mm, za zasteklitev pa poskrbi slovensko podjetje Reflex iz Gornje Radgone.

TEHNOLOGIJA

Izdelava oken se s časom spreminja in v zadnjem deseletju smo bili priča velikemu tehnološkemu napredku v lesarski industriji.  Zaradi tega smo našo proizvodnjo posodobili tudi mi in vam tako sedaj lahko ponujamo vrhunska okna, izdelana s sodobno tehnologijo po individualni meri vsakega posameznika

Za razliko od mozničenja, ki se uporablja v bolj masovno usmerjenih proizvodnjah, naše vezi izdelujemo po preverjenem sistemu čep-zareza, zunanje profiliranje okvirjev in kril pa izvajamo po lepljenju elementov.  Različne debeline profilov nam omogočajo vgradnjo praktično vseh vrst termopan stekel, same profile pa lahko izdelamo v moderni, zaobljeni ali rustikalni obliki.

tabela-steklo

V skladu Slovenskega EKO sklada vam po želji pripravimo tudi subvencije na željena lesena okna.

Povpraševanje in brezplačno svetovanje

captcha